Voor ons is er meer dan werken alleen. We werken om te kunnen leven en niet andersom. Leven en laten leven. Wat we doen, doen we goed. We bouwen aan een betere toekomst.

Door de jaren heen hebben we meerdere goede doelen gesteund en dit zullen we komende jaren blijven doen.

Sinds kort zijn we echter betrokken geraakt bij stichting HomePlan.nl Dit goede doel bouwt huizen voor de allerarmsten in 6 verschillende ontwikkelingslanden. Door het bouwen van een huis, een thuis, geven ze deze mensen een kans op een betere toekomst. Zij zijn een kleine transparante organisatie. Het is niet enkel het doneren van geld, maar u kan tevens fysiek bijdragen in de vorm de deelname aan een bouwreis. Tijdens een bouwreis bouwt u samen met de nieuwe bewoners aan hun nieuwe huis.

Begin dit jaar werd ik (Paul Heijmans) gevraagd om te sponsoren voor dit goede doel en om mee te gaan op bouwreis. Ik heb me verdiept in het goede doel en heb hierdoor veel vertrouwen gekregen in de manier waarop zij het gedoneerde geld besteden. Ik ben erg enthousiast geraakt over deze stichting. Om bij te dragen aan dit goede doel zal ik in maart 2013 meegaan op een bouwreis naar Zuid Afrika, waar ik zelf mee ga bouwen. Tevens zal ik uit naam van het bedrijf Heijmans & Partners Ingenieurs het bedrag dat staat voor één huis doneren aan dit project.

Door mijn enthousiasme voor het goede doel, heb ik Fleur van de Put aangestoken. Zij heeft voor dit zelfde doel een actie lopen. Zij gaat in 2013, 1000 kilometer hardlopen. Ook in 2014 heeft ze gelopen voor een goed doel.

Uiteraard kan u ook rechtstreeks sponsoren op de pagina HomePlan.nl

Andere bouw gerelateerde bedrijven die deze projecten steunen zijn: MGM Projectontwikkeling, Best Architecten en Altavilla b.v.